joi, 24 octombrie 2013

Azi invatam sa coasem

...odata cu inceperea unei noi probe, baietelul meu ma purtat pe culmile copilariei de alta data.
Desigur este o diferenta eu eram fata,iar el este baiat...dar eu totusi zic ,nu are a face.Are doua miini ca ale mele sau a unei fetite.
Adevarul ca baietelul meu a incununat multe din talentele mele si a intrecut-o pe surioara lui...bine nu o putem exclude si pe ea.La fel are si ea multe talente pe care le-a luat de la taticutul lui, cum ar fi muzica si instrumentele..
...toate astea au fost facut pentru concursul ce se desfasoara pe blogul Talente de nazdravani 
Dar nu ne opim aici, deoarece am experimentat ca acest lucru ne place foarte mult asa ca vom trece la alte sabloane care le-am preluat tot de pe acest blog.Si totodata ma voi purta pe acele culmi ale copilariei mele si voi povesti micutului meu cum a fost la gradinita mea cind eram micuta, asa ca el.O parere de rau am ca tot ce am avut strins in copilarie in ladita mea cu amintiri sau pierdut sau au fost auncate deoarece pe atunci nu se punea o asa mare valoare pe ceea ce facea copii(nu stiu daca la toti sa intimplat asa ceva ,dar la mine cu parere de rau nu a existat valoare in aceste doua miini stingace)
Asa ca am trecut si eu la un alt proiect :tot ce fac copii mei voi stringe intr-o mica ladita care va fi facuta de mine si sper ca la neexistenta mea ei sa se bucure si sa-si aduca aminte de toate clipele frumoase petrecute impreuna.


...piticania lui mami

5 comentarii:

  1. saptamana trecuta am tot incercat sa las un comenteriu la postarea asta a ta si nu am reusit :(
    va felicit si pentru proiectul cu colectionarea lucrarilor copiilor si ptr talentele la cusut.
    noi avem pe dulap o cutie si o plasa unde adunam creatiile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....multumim, incercam sa modelam minutele de micut.Noi de abia am inceput cu proiectele si dorim sa le pastram spre amintirea cind se va face mare sa aiba ce privi si desigur cu ce se mindri.Incerc sa-l ajut si sa-i dezvolt simturile spre ceea ce ii place...
      Dorim sa facem si noi cunoscut cu creatiile micutului tau.

      Ștergere
  2. Dacă toate mămicile şi-ar educa băieţii aş cum descrii mai sus, cu siguranţă că ar exista numai soţii fericite! Felicitări !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. off, daca numai la tit sar concluziona fericirea unei mame ar fi bine....dar...cu siguranta sunt multe mame mindre si fericite ca mine.Multumesc stropi de suflet

      Ștergere
  3. Amalia, m-am referit la viitoarele soţii ! Doar ştii bine ce bine este să ai un soţ priceput la toate în gospodărie!
    Cât priveşte cartea, vino în ţară şi ţi-o ofer cu autograf.! Şi dacă nu ne putem întâlni o găsşte la toate librăriile Diverta , la Editura Litera sau la Elefant.ro

    RăspundețiȘtergere