duminică, 6 octombrie 2013

Norisorul

Azi priveam cu mami pe geam si ne minunam de cerul plini de nourasi...
atunci mi-a venit in minte o minunata poveste.Incercam citusi de cit sa-i distrag atentia de la boala si febra ce pusese stapinire pe el


Pe cand Soarele si Luna se imbratisau traia pe un colt de cer un mic nor ce putea sa-si schimbe culoarea si infatisarea dupa cum dorea. Dumnezeu ii daduse in grija un ingerel dragalas, pe care il purta acolo unde el dorea. Aceasta era misiunea lui - sa fie vehicul pentru ingerelul cel dragalas. Norul il apara si il camufla pe ingerel cand se deplasa in zone mai periculoase, acolo el intalnea urati cu sulite ce voiau sa-l dea jos de pe norul sau. Atunci norul isi schimba infatisarea, se transforma in cal de lupta, ce nu putea fi intrecut de nici un vrajmas al ingerelului pe care il ingrijea. Cand se duceau la Dumnezeu cu vreo problema, norisorul se transforma in porumbel, cu pene de aur, si zbura iute chiar langa tronul Tatalui Ceresc, iar cand ingerelul voia sa mearga la prieteni, in vizita, norul se impodobea cu stelute si panglicute luminoase, colorate, pentru ca prietenii sa-l recunoasca de departe. Si uite asa, pentru fiecare situatie, norul avea cate o infatisare potrivita momentului.
Astfel de norisori exista si acum. Ei nu pot fi gasiti decat de ingeri ce stiu sa se poarte cu ei si sa traiasca pe ei, si care au o mare dragoste pentru Tatal Ceresc. 

...am adormit visind la al meu norisor alb...pt ca si eu sunt un Ínger ce am Soare in inima!

G...eu piticania lui mami

2 comentarii:

  1. oooh. frumooos.. <3
    Soarele si Luna sunt onorati sa se gaseasca in poestea voastra .
    Vise placute si pace in suflete va dorim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Norisorule...va dorim si voua pacea sufletului sa va inconjoare, un somn lin plin de vise

      Ștergere